Despre noi


Bursadeprint.com este un serviciu online oferit de SC BURSE PE INTERNET SRL (www.webvertise.ro). Site-ul este urmarea fireasca a unei piete dinamice. Companiile vor sa comunice iar modalitatea in care comunica face diferenta pe piata. Responsabilii de acest proces trebuie sa tina cont de 3 factori: calitatea ofertei, pretul si timpul de rezolvare a sarcinii. Bursadeprint este instrumentul care iti da siguranta ca ai ales cea mai buna oferta de pe piata dar intr-un timp foarte scurt, economisind bani si timp pretios.
Bursadeprint iti ofera sprijin pentru toate etapele proiectului tau: creatia conceptului vizual, creatia grafica a intregului proiect, printarea si realizarea lui fizica si sustinerea campaniei proiectate prin obiecte promotionale. In felul acesta, prin simpla inregistrare a proiectului tau pe site vei putea lua o decizie corecta intr-un timp foarte scurt.
Pentru ofertanti Bursadeprint este modalitatea care usureaza procesul de vanzare si care ofera siguranta ca ei sunt acolo unde exista cerere. In general, exista riscul ca oferta ta sa nu ajunga la tinta sau, desi este stocata undeva in cadrul firmei, este posibil ca ea sa nu mai fie accesata niciodata. Bursadeprint este locul in care cei catre care ofertezi iti devin clienti deoarece ei inregistreaza pe site proiecte care se vor finaliza, provenind dintr-o nevoie concreta.

Webvertise doreste sa se axeze pe concret, pe dorintele specifice ale clientilor sai. Experienta si contactul repetat cu departamentele de imagine (marketing si relatii publice) dar si cu firmele furnizoare din domeniul productiei ne-au dat o viziune clara asupra proceselor prin care un proiect (necesitate) devine realitate (print, imagine corporativa etc).

Va dorim succes in business!