Referinte pentru Ascending Interactive SRL Data publicarii
Nu as putea spune daca suntem multumiti sau nu de calitatea lucrarii - ni s-a promis livrare in aprox o saptamana, apoi au intervenit probleme cu aparatura si sanatatea personalului (apoi presupun ca zapada) - cert este ca pana la urma am apelat la o alta tipografie, pt ca trecuse prea mult timp si chiar ne trebuiau cartile (comanda s-a dat pe 25.01, acum este 6.03.2018...). Nu ne-au cerut avans si au raspuns la telefon, la mail ceva mai greu, dar au raspuns si acolo.
Madalina Voicu - Ed. SPER
Raspuns Ascending Interactive SRL
Me cerem scuze pentru situatia aparuta si va asiguram ca ne vom reveni si nu vor mai exista probleme pe viitor.
06.03.2018
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
oferta pe concita.val@gmail.com sau la tel 0761684709
Valentina Manole
06.12.2017
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Recomand cu placere. Calitate buna, pret bun, termenul este mai lung.
Daniel Daniel
02.03.2017
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Am avut o comunicare buna, calitate buna si preturi bune. Recomand cu mult drag
Daniel Daniel
21.09.2016
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Ieftin și rapid. Comunicare ok.
Alin
28.04.2016
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Calitate, eficienta, rapiditate!
Pandelea Alina
Raspuns Ascending Interactive SRL
Multumim
17.03.2016
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
OK
Andrei
28.01.2016
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Promptitudine si profesionalism. Felicitari! Mult succes!
Cornul Abundentei
24.11.2015
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Comunicare buna, servicii rapide. Multumesc
Iulian
24.11.2015
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Ne-a dus cu vorba 2 saptamani, printuri de slaba calitate si gaurile pentru arcuri au perforat textul. Discutiile din cadrul colaborarii s-au desfasurat cu mare greutate.
Gavril Ana
Raspuns Ascending Interactive SRL
Ne-am cerut scuze pentru intarzaierea cauzata si am suportat noi costurile de expediere ale comenzii. Din pcate grafica a fost realizata foarte slab si nu s-a tinut cont ca acele calendare trebuiau sa fie spiralate. In plus la unele pagini existau margini albe foarte mari. Mai mult decat atat s-au realizat si trimis 129 de calendare in loc de 100 buc, iar plusul de comanda a ramas bonus.
23.11.2015
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Am lucrat impreuna cu Ascending Interactive mapele pentru un eveniment cu peste 250 de participanti si recomand cu incredere serviciile Ascending. Lucrarea a fost realizata cu profesionalism, la standardele de calitate dorite, cu promptitudine.
ofelia neagu
24.10.2015
Este o firma cu care nu se poate colabora! Nu respecta termenele, cerintele clientului, mint si nu raspund la telefon. O mare teapa! Nu recomand deloc!
Catalina Ciochina
Raspuns Ascending Interactive SRL
Au existat intarzaieri, clientul nu a platit nicio suma in avans, a solicitat reduceri initial acceptate mult sub valoarea ofertata. Marfa s-a livrat partial si acea livrare nici macar nu s-a facturat.
19.08.2015
In atentia bursei de print si a utilizatorilor. Va prezint urmatoarea situatie si va rog sa luati masuri. In urma publicarii unei cereri pe site-ul dumneavoastra, mai exact in luna septembrie 2014, am primit o oferta de la firma Ascending Interactive, cu care am optat sa colaborez in final pe baza ofertei de pret. Comentariile sau recenziile existente la sfarsitul lunii septembrie nu erau alarmant de negative. Cele cu adevarat negative au aparut abia in octombrie. Am solicitat tiparirea a 300 de reviste. Termenul de executie promis initial a fost de 3-4 zile. Am achitat lucrarea integral. Prima livrare s-a facut dupa mai bine de o luna de zile. Doar partial - 70 de reviste de o calitate execrabila. Vazand calitatea oferita, am reufizat celelalte 230 de reviste si am solicitat restituirea diferentei de bani - 1686.67 lei. Dupa inca o luna de insistente si telefoane am primit 1000 de lei, iar ultima promisiune de plata a fost facuta inainte de Craciun. Consider ca acest incident ar fi putut fi evitat daca in baza dumneavoastra de date, de furnizori, nu ar fi existat acest individ. Va rog sa inchideti contul acestei firmei si sa ii scutiti si pe altii de astfel de excroci. Pe viitor nu voi mai apela la serviciile Bursei de print.
I.I. Molcut Teofil Marius
13.01.2015
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Cea mai ciudata experienta pe care am avut-o cu o tipografie pana acum! Nu sunt genul care scrie review-uri, dar mi se pare corect sa informez posibilii clienti. In data de 10 decembrie sunt contactat de Ascending in urma solicitarii mele pentru executarea a 8000 de etichete/cartoane necesare pentru ambalajul unor produse. Mi se promite ca vor fi gata in 3 zile, m-as fi multumit si cu 10, platesc avans jumatate din factura cum mi-au spus si ma pun pe asteptat. Trec 3 zile, 5, 10, domnul in cauza imi spune ca inca sunt in lucru, accept, mai e pana la Craciun. Se apropie Craciunul, ii contactez, mi se spune ca pe 23 decembrie a fost trimis coletul si ca vor reveni cu awb-ul de la curier. Ma bucur si ma apuc iar sa astept, desi trecusera deja 13 zile. Pe 24 nu primesc nimic,trece Craciunul, nimic, sun, mi se spune ca din cauza sarbatorilor au fost probleme la curier.Pe 29 nu mai rezist si fac comanda la alta tipografie, pierdusem deja o prezentare a produselor de Craciun si riscam sa o pierd si pe urmatoarea programata pe 7 ianuarie. Cealalta tipografie imi livreaza comanda pe 6, totusi le dau o sansa si dlor de la Ascending si ii sun pe 5. Imi spun ca a fost o problema cu transportul, dar ca marfa acum este verificata si pleaca. A venit ziua de 6, binenteles ca marfa nu a venit, dar domnul de la telefon mi-a promis ferm ca a trimis si revine cu awb. Nu o mai lungesc, pe 7 nu am primit nimic, pe 8 m-am plictisit deja, oprisem cateva exemplare de la cealalta tipografie sa le compar cu cele de la Ascending, in prostia mea gandindu-ma ca daca au iesit mai bine, as putea comanda in viitor de la ei (avand un pret ceva mai bun decat tipografia la care tiparisem lotul al doilea) si ca totul a fost o intamplare nefericita. Le dau sms ca daca nu primesc in acea zi produsele, nu le mai doresc si solicit avansul inapoi. Ma suna domnul de la tipografie si imi spune ca in maxim 48 de ore primesc marfa, ca au avut o problema cu nu stiu ce cilindru, deja nu mai rezist, mai auzisem placa asta de cel putin 10 ori, ce treaba aveam eu ca s-a stricat cilindrul acum? Ei imi spusesera ca prousele sunt gata de 2 saptamani!!! Incep sa cred ca si-au batut joc de mine, ramane sa astept marfa, inchid telefonul. Ideea e ca deja nu ma mai intereseaza cand vin produsele, le voi ridica totusi, pentru ca sunt un om cu bun simt, in alta ordine de idei, domnul cu care am tot vorbit de la tipografie a fost comunicativ si mi-a raspuns apoape de cate ori l-am sunat, dar este INCREDIBIL sa sustii cu atata fermitate ca ai trimis ceva cand tu mai mult ca sigur nici nu l-ai fabricat. Cam atat am avut de spus. Mircea
SC Ideal GSM SRL
Raspuns Ascending Interactive SRL
Intelegem si ne asumam in totalitate problemele cu comanda Ideal Computer, ne cerem mii de scuze pentru problemeleaparute, atat de ordin logistic la expediere cat si datorita problemelor tehnice cu stanta cilindru si co forma-stanta, toate au dus la lungirea neiertat de mare a termenului de executie, totusi, ne asumam sa livram marfa catre clientul nostru asa cum am promis, vom comunica chiar si aici, faptul ca marfa s-a expediat
08.01.2015
Am lucrat cu Bogdan Radu Cotet 2 comenzi. Una de 500 de carti de 600 de pagini si o brosura color. Cartea de 600 pagini-in noiembrie-ianuarie 2013- print cu pagini slbe sau incretite, brosre de ce mai proasta calitate. 200 de exemplare nu le pot folosi. In aceeasi perioada i-am dat o comanda de 10 000 de brosuri. Mi le-a trimis cu greseli -lipsa diacritice si sedile- generate de softul invechit pe care il folosea. A trebuit sa astept pana in august 2014 ca sa imi refaca 7000 de exemplare din comanda, si asta numai dupa ce l-amsunat aproape zilnic sa ca in final sa-mi trimit avocatul sa il dea in judecata. Nu recomand Ascending Interactive!
Ion Ion
Raspuns Ascending Interactive SRL
De fapt domnul Ion Ion, este dl. Gabriel Pusca de la Editura ZIP, care din motive straine de noi, decide sa ne acuze sub preudonim.. Tin sa precisez ca, cele 500 de carti s-au solicitat cu disperare maxima de catre dl. Pusca, sa le realizez de mare urgenta, deoarece producatorul dumnealor din Bucuresti nu le realizare si aveau lansare a cartii chiar la Baia Mare, cu dl. Ilderim Rebreanu, nu mi-a fost comunicata defectiunea pana in luna august a acestui an, cu putin timp inainte de a livra cele 7000 de brosuri refacute. Defectiunea a fost comunicata in doar verbal, telefonic, in contextul litigiului celor 7000 de brosuri presupuse eronate. Cele 7000 de brosuri fac parte asa cum si domnul afirma, dintr-un lot e 10.000 buc, livrat la Bucuresti in data de 27-28.11.2013, la Consiliul de Mediere, dl. Pusca, ma anunta telefonic si fara a face vreo dovada a defectului, ca nu existau diacrtitice, in speta doar caciulita si sedile, nu litere lipsa sau transformate in patratele. Initial nu am dorit sa refacem lucrarea, insa am cedat si la o revizie mai atenta, PDF-ul continea din start acele erori semnalate, pe langa o serie de greseli de ortografie si exprimare, pe care noi le-am refacut si am retiparit 7000 buc.Desi am solicitat, cele 7000 de buc gresite nu ne-au fost niciodata returnate, dl. Pusca fiind intr-un concediu prelungit, pana aproape aparitia acestei recenzii negative, nici macar nu dorea sa ne confirme receptia celor 7000 brosuri refacute la Consiliul de Mediere, spunand ceva de genul “Daca nu m-au suant, inseamna ca este rezolvata treaba”. De asemenea, domnul in cauza afirma ca a fost nevoit sa trimita avocatul la Baia Mare, pentru a ne actiona in judecata. Afirm ca niciodata nu am primit vizita avocatului dumnealui si nici macar o asemenea citatie, oricine poate verifica online la Tribunalul Maramures sau Judecatoria Baia Mare, daca s-a inregistrat de catre Editura Zip sau Pusca Gabriel, vreo cerere de chemare in judecata a societatii noastre. Punem la dispozitie oricui este interesat fisierul original trimit de dl. Pusca, facand forward e-mail-ului dumnealui, precum si fisierul refacut de noi. De asemenea, in data de 18 Ianuarie domnia sa ne cerea oferta pentru alte modele de carti, oare de ce facea acest lucru daca marfa livrata initial era atat de slab calitativa, in plus in data de 18 august dl. Ioan Gabriel Pusca, ma suna grabit sa ii trimit o oferta de pret pentru cateva sute de mii de flyere, daca am lucrat atat de prost, de ce oare ? – detinem si aici e-mail-urile dumnealui cu cererile de oferta. La data de .. probabil 28 august brosurile refacute erau de mult la Consiliul de Mediere, insa, pentru ca dl. Pusca, nu mai era de gasit. Dl. Pusca nu este totusi un om neserios, isi plateste facturile, insa nu este exclus ca la cateva luni de la livrarea lucrarii, sa aveti surprize ...
16.10.2014
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Am lucrat foarte bine pentru brosurile de care aveam nevoie. Rapid, serios, si calitativ, atentie mare pentru detalii. Multumim!
Madalin Stancu
24.09.2014
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
produse de calitate
Mariana Cotescu
23.09.2014
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
promptitudine si seriozitate
Vasile Iordache
23.09.2014
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
foarte seriosi, comanda s-a expediat in aceeasi zi in care ne-au spus ca o executa
Vasile Iordache
13.09.2014
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Calitate foarte buna si executie in termenul stabilit, recomand.
Mariana Cotescu
13.09.2014
neseriosi, print de cea mai proasta calitate, am avut de facut 400 de carti, mi-au trimis doar 200 dintre care 170 erau defecte. Tehnologia nu a ajuns la Baia Mare domnule? Rusineeeeeeee!!!
Aurelian Cristian
21.08.2014
Total neprofesionisti si neseriosi. Au dat termen de executie 3 zile pt 10000 de flyere si nu am primit nimic nici dupa 3 saptamani. Zilnic imi ziceau ca flyerele sunt gata si ca se vor trimite ca dupa un timp sa nu mai raspunda nici la tel nici pe mail.
Laurentiu Catalin
Raspuns Ascending Interactive SRL
Din pacate in acea perioada echipamentul suferise o defectiune grava, noi externalizasem acea lucrare iar furnizorul nu ne-a realizat comanda. Ne este invatatura de minte si avem acum echipament de backup.
11.07.2014
Vot TipografieVot TipografieVot TipografieVot TipografieVot Tipografie
Super buni in ceea ce fac, hartie de calitate foarte buna, print exceptional!
Radu Velciu
16.06.2014