Agende personalizate

Alege produsul care te intereseaza din cele postate mai jos sau publica o cerere pe site care va ajunge la toti furnizorii de agende personalizate inscrisi pe BursadePrint.com


 • Agende A5 datate

  Format A5 288 pagini + 32 pagini notes Semn de carte Colturi cu microperforatii Pretul nu contine personalizarea. Inserarea pagini cu informatii la cerere

  Pret de la: 5.5 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100 bucati)
  sau
  0731 *** ***
  Vezi numar
  Stefan Marian

  Firma: Div******

  Bucuresti
  "Gulliver" blocnotes - AP791047

  Cod produs: AP791047. Culori: albastru, gri, negru. Personalizare cu tampografie in maxim 2 culori sau timbru sec. Import in 4 zile lucratoare. Pret personalizare la cerere.

  Pret de la: 7.85 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 65 bucati)
  sau
  0771 *** ***
  Vezi numar
  Vanzari Gadgets

  Firma: Gad******

  Bucuresti
 • Agenda nedatata A6

  Agenda nedatata A6, 184 file, harta Romaniei, pagini cu date generale si pagini nedatate, hartia interior - offset 65 g,semn de carte, pagini cu date generale, hartia interior offset.Variante de culori:NEGRU, GRENA, VERDE INCHIS, ALBASTRU INCHIS. Acest produs este disponibil in toata perioada anului...mai multe detalii »

  Pret de la: 5.50 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  sau
  0721 *** ***
  Vezi numar
  ionita marian

  Firma: B&V******

  Bucuresti
  LICHIDARE STOC - AGENDE SAPTAMANALE 17x2...

  Agende 2015 datate saptamanal. Dimensiunea 17x24 cm, 128 pagini inclusiv agenda telefonica. hartie albs, 80 g/mp, tipar interior 2 culori. Semn carte, colt perforat, harta Romaniei. Posibilitati personalizare: imprimare logo pe coperta + insert de 2-4 pagini tiparite cu informatii specifice clien...mai multe detalii »

  Pret de la: 6.75 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 30 bucati)
  sau
  021- *** ***
  Vezi numar
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
  Agenda datata A5 - 2015

  Agendă datată A5, 352 pagini 2015, 6 culori disponibile (Black, Blue Navy, Royal Blue, Dark green, Red, Brown)coperta buretata emitatie piele. Ofertele noastre sunt in limita stocului disponibil pentru fiecare culoare in parte. DISCOUNT IN FUNCTIE DE CANTITATEA COMANDATA. Solicitati OFERTA

  Pret de la: 8.50 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  sau
  0721 *** ***
  Vezi numar
  ionita marian

  Firma: B&V******

  Bucuresti
4.88 din 17 voturi
Agende personalizate
Aceste agende personalizate din (ca majoritatea agendelor, in general) au un triplu rol; ele iti dau posibilitatea sa iti notezi discutiile de peste zi, sa iti organizezi programul pentru zilele urmatoare (sau chiar pe timp mai indelungat) si, daca sunt un pic mai complete, ai inauntru si harta Romaniei, poate a lumii, codurile postale, prefixuri de telefon din tara si de pe mapamond, un convertor de valori din sistemul anglo-saxon in sistemul metric etc.

Agende personalizate - obiecte pe care furnizorii nostri din le produc in toate culorile, nuantele, si dimensiunile - de la jumatate de A5 la A4, cu spira sau legate, de la 100 la peste 300 de pagini, simple sau ca organizator (calculator, pix, fante pentru carti de vizita etc.), datate zilnic ori saptamanal sau nedatate, si coperti de la carton lucios la piele veritabila. Personalizarea se poate face pe coperta, pe coperta si prima pagina, sau pe intreaga agenda, foaie cu foaie.

De asemenea, aveti de unde alege, intre:
- agende personalizate electronice cu sau fara radio
- agende personalizate de buzunar sau birou
- agende telefonice de buzunar.

Preturile merg de la 1€ la 33€ bucata.

Inainte de a face o cerere de oferta online aici, ia in calcul toate aceste elemente. Dupa ce ai facut comanda, vei primi prin e-mail oferte de la furnizorii din care se incadreaza in solicitarile tale.