Agende personalizate

Alege produsul care te intereseaza din cele postate mai jos sau publica o cerere pe site care va ajunge la toti furnizorii de agende personalizate inscrisi pe BursadePrint.com


 • Agenda saptamanala 17 x 24 cm

  Agende saptamanale, diferite culori, 17 x 24 cm, personalizare 1 culoare ( auriu sau argintiu prin serigrafie )pe coperta. Tiraj 200 buc.

  Pret de la: 41.200 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 200 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Agenda Organizer A5 Q24101

  Agenda organizer A5 ce contine un pix din plastic si buzunare pentru documente si carti de vizita. Produsul este ambalat cate 20 in cutie de carton. Produsul poate fi personalizat serigrafic sau tampografic.

  Pret de la: 36.42 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 20 bucati)
  Balcan Catalin

  Firma: Bal******

  IASI
 • Agenda Organizer Mare Q24102

  Agenda organizer de dimensiuni mari ce contine un pix din plastic si buzunare pentru calculator si carti de vizita. Produsul este ambalat cate 24 in cutie de carton. Produsul poate fi personalizat serigrafic sau tampografic.

  Pret de la: 44.31 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 24 bucati)
  Balcan Catalin

  Firma: Bal******

  IASI
 • Agende A5 datate

  Format A5 288 pagini + 32 pagini notes Semn de carte Colturi cu microperforatii Pretul nu contine personalizarea. Inserarea pagini cu informatii la cerere

  Pret de la: 5.5 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100 bucati)
  Stefan Marian

  Firma: Div******

  Bucuresti
 • "Gulliver" blocnotes - AP791047

  Cod produs: AP791047. Culori: albastru, gri, negru. Personalizare cu tampografie in maxim 2 culori sau timbru sec. Import in 4 zile lucratoare. Pret personalizare la cerere.

  Pret de la: 7.85 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 65 bucati)
  Vanzari Gadgets

  Firma: Gad******

  Bucuresti
4.88 din 17 voturi
Agende personalizate
Aceste agende personalizate din (ca majoritatea agendelor, in general) au un triplu rol; ele iti dau posibilitatea sa iti notezi discutiile de peste zi, sa iti organizezi programul pentru zilele urmatoare (sau chiar pe timp mai indelungat) si, daca sunt un pic mai complete, ai inauntru si harta Romaniei, poate a lumii, codurile postale, prefixuri de telefon din tara si de pe mapamond, un convertor de valori din sistemul anglo-saxon in sistemul metric etc.

Agende personalizate - obiecte pe care furnizorii nostri din le produc in toate culorile, nuantele, si dimensiunile - de la jumatate de A5 la A4, cu spira sau legate, de la 100 la peste 300 de pagini, simple sau ca organizator (calculator, pix, fante pentru carti de vizita etc.), datate zilnic ori saptamanal sau nedatate, si coperti de la carton lucios la piele veritabila. Personalizarea se poate face pe coperta, pe coperta si prima pagina, sau pe intreaga agenda, foaie cu foaie.

De asemenea, aveti de unde alege, intre:
- agende personalizate electronice cu sau fara radio
- agende personalizate de buzunar sau birou
- agende telefonice de buzunar.

Preturile merg de la 1€ la 33€ bucata.

Inainte de a face o cerere de oferta online aici, ia in calcul toate aceste elemente. Dupa ce ai facut comanda, vei primi prin e-mail oferte de la furnizorii din care se incadreaza in solicitarile tale.