Calendare personalizate

Alege produsul care te intereseaza din cele postate mai jos sau publica o cerere pe site care va ajunge la toti furnizorii de calendare personalizate inscrisi pe BursadePrint.com


 • Calendar Birou Copii

  Format: 23 x 14 cm, 12 file Suport: hartie dublu cretata 150 g/mp Finisare: spirala metalica alba Personalizare: 23 x 3 cm, suport carton 400 g/mp, in partea inferioara a calendarului

  Pret de la: 3.44 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 27 bucati)
  Mierlea B. Iringo

  Firma: Kon******

  Brasov
 • Calendar Perete Caleidoscop

  Format: 33 x 49 cm, 12 file Suport: hartie dublu cretata 170 g/mp Finisare: spirala metalica alba Personalizare: 33 x 13 cm, carton 400 g/mp in partea superioara sau inferioara a calendarului

  Pret de la: 6.88 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 25 bucati)
  Mierlea B. Iringo

  Firma: Kon******

  Brasov
 • Carnet cu calendar pe coperta

  Carnet cu calendar pe coperta.Calendar valabil din 2014 pana in 2017. Tiraj 100 buc. La cerere se pot personaliza.

  Pret de la: 4.500 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Calendare personalizate

  - Calendar de perete A3 - 13 file (portrait) (full color - 25.00 Ron/buc) - Editarea intra in pret

  Pret de la: 20.0 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100 bucati)
  Kis Ioan

  Firma: Pro******

  Cluj - Napoca
 • Calendar de birou personalizat

  Calendar de birou personalizat format: 21 x 10 cm 130 g lucios 7 file (12 pagini + coperta) spira metalica alba suport (picior carton 300 g netiparit) tiraj: 50 buc Pret: 3.95 Lei / buc

  Pret de la: 3.95 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  Constantin Marius

  Firma: Par******

  Bucuresti
4.82 din 11 voturi
Calendare personalizate

Calendare personalizate de diferite formate

Cate zile intr-un an, de atatea ori poti avea in fata calendarul promotional al unei firme, sau chiar propria ta creatie. Imaginatia producatorilor este perfect ilustrata de oferta extrem de bogata prezentata de catre partenerii bursei de print. In principiu, aceste calendare personalizate se incadreaza in trei clase:

Calendare de perete

 • Cele mai multe sunt in format A3, dar se pot face si in format A4 sau alte dimensiuni. Calendarele de perete pot fi de serie sau personalizate. Personalizate atat cu insemnele companiei tale, cat si cu imaginile pe care le doresti.
 • Foile pot afisa o luna sau trei deodata, pot fi legate sau prinse in spire.

 • Exista in fisierele producatorilor colectii de zeci de mii de imagini si sute de tematici, dar poti avea si un calendar unicat, ale carui imagini le alegi singur.


Calendare de birou

 • Majoritatea sunt in format "triptic" (pentru ca ocupa mai putin spatiu) ori mini planner. Dar poti gasi si calendare personalizate cu mai multe utilizari, de exemplu rama foto cu calendar si termometru de camera, sau rama foto cu ceas, alarma si calendar.

 • Mai exista si formatul miniplannerului de birou, dar si cel al cubului de hartii notes cu calendar imprimat pe laturi si in interior, calendarele metalice utilizabile in fiecare an, calendarele cu baza din plexiglas, chiar si calendare rotative eco din microondul.


Calendare de buzunar

Acestea sunt fabricate in dimensiuni standard, care sa incapa intr-un portofel, dar pot fi personalizate la fel de diferit ca si acelea de perete sau birou.

Aceste calendare personalizate pot fi realizate pe hartie foto, carton cretat lucios, carton mat, hartie ziar, textile, si chiar in format 3D !

Exista un furnizor care te lasa sa iti creezi calendarul tau folosind pozele tale preferate. Poti face singur, in 4 pasi, calendarul tau personalizat.

Unele firme asigura ambalare in cutii individuale pentru a fi facute cadou, cu personalizare speciala atat pe calendar, cat si pe cutie.

Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din tara.