Agende personalizate

Pe BursadePrint.com sunt inscrise 3.561 de tipografii si firme de promotionale din Romania. Te afli in categoria de Agende personalizate. Aici exista 344 de produse puse in vanzare de 78 de furnizori. Poti sa navighezi prin aceste produse si sa alegi ce iti place sau sa publici o cerere pe site care ajunge la toti cei 78 de furnizori de agende personalizate. Ei iti vor face oferte personalizate conform cu detaliile cererii tale iar tie iti va ramane doar sa selectezi cea mai buna oferta.


 • promotionale

  Agende 2014 personalizate la preturi de producator, agende personalizate cu folio sau timbru sec, agende personalizate cu coperta tiparita personalizata.

  Pret: lei/depinde de cantitate
  Utu Florica

  Firma: SC ******

  CLUJ-NAPOCA
  0752121***
  (vezi telefon)
 • Carnetel

  Agenda personalizata atat pe interior cat si pe exterior, conform cerintelor clientului (la cerere pot realiza si design-ul din interior/exterior).

  Pret: la cerere
  Enache Adrian

  Firma: Ena******

  Bucuresti
  0728728***
  (vezi telefon)
 • Agende Personalizate

  stoc intern de agende datate si nedatate

  Pret: 2.1 euro/buc
  Marinescu Cristian

  Firma: Med******

  Bucuresti
  0756101***
  (vezi telefon)
 • AGENDE NEDATATE 17x17 cm - CUBO

  AGENDE nedatate dim; 17x17 cm, hartie ivory 60 g/mp, 126 pagini. Tipar pagini interioare 2 culori, 2 semne de carte, harta Romaniei. Posibilitati personalizare: imprimare sigla pe coperta in timbru sec sau serigrafie si insert 2-4 pag. informatii client la inceputul agendei. Livrari rapide din sto...mai multe detalii »

  Pret: La cerere
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
  021-300***
  (vezi telefon)
 • Agenda zilnica nedatata

  Detaliile le gasiti in imaginea atasata.

  Pret: 5,63 lei/buc + TVA
  Rus Radu

  Firma: Tub******

  Cluj - Napoca
  +40 749***
  (vezi telefon)
Aceste agende personalizate din (ca majoritatea agendelor, in general) au un triplu rol; ele iti dau posibilitatea sa iti notezi discutiile de peste zi, sa iti organizezi programul pentru zilele urmatoare (sau chiar pe timp mai indelungat) si, daca sunt un pic mai complete, ai inauntru si harta Romaniei, poate a lumii, codurile postale, prefixuri de telefon din tara si de pe mapamond, un convertor de valori din sistemul anglo-saxon in sistemul metric etc.

Agende personalizate - obiecte pe care furnizorii nostri din le produc in toate culorile, nuantele, si dimensiunile - de la jumatate de A5 la A4, cu spira sau legate, de la 100 la peste 300 de pagini, simple sau ca organizator (calculator, pix, fante pentru carti de vizita etc.), datate zilnic ori saptamanal sau nedatate, si coperti de la carton lucios la piele veritabila. Personalizarea se poate face pe coperta, pe coperta si prima pagina, sau pe intreaga agenda, foaie cu foaie.

De asemenea, aveti de unde alege, intre:
- agende personalizate electronice cu sau fara radio
- agende personalizate de buzunar sau birou
- agende telefonice de buzunar.

Preturile merg de la 1€ la 33€ bucata.

Inainte de a face o cerere de oferta online aici, ia in calcul toate aceste elemente. Dupa ce ai facut comanda, vei primi prin e-mail oferte de la furnizorii din care se incadreaza in solicitarile tale.