Agende personalizate

Pe BursadePrint.com sunt inscrise 3.539 de tipografii si firme de promotionale din Romania. Te afli in categoria de Agende personalizate. Aici exista 318 de produse puse in vanzare de 78 de furnizori. Poti sa navighezi prin aceste produse si sa alegi ce iti place sau sa publici o cerere pe site care ajunge la toti cei 78 de furnizori de agende personalizate. Ei iti vor face oferte personalizate conform cu detaliile cererii tale iar tie iti va ramane doar sa selectezi cea mai buna oferta.


 • AGENDE 2014

  Va punem la dispozitie o gama variata de AGENDE 2015. In gama ofertata se regasesc agende datate, nedatate, saptamanale, de buzunar, telefonice si plannere de birou. O gama variata de dimensiuni, materiale de coperti si culori. Agendele pot fi personalizate pe coperta si la interior. Executam la...mai multe detalii »

  Pret: PRETURI IMBATABILE
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
  021-300***
  (vezi telefon)
 • Blocnotes "Zap"

  Blocnotes "Zap" cu coperta din inlocuitor piele 100 de pagini pix metalic cu mina albastra. Dimensiuni produs: 220x155 mm Detalii imprimare: O1 (50x50 mm) Pretul nu include personalizarea.

  Pret: 31.14 Lei
  Vranceanu Larisa

  Firma: Gal******

  Iasi
  0756114***
  (vezi telefon)
 • Agende lux sau piele

  Diverse culori si dimensiuni, datate, diverse personalizari

  Pret: pret incepand de la 10 euro + TVA / buc.
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
  021 332***
  (vezi telefon)
 • Agende personalizate

  Agendele sunt 100% personalizable (coperti si interior). Copertile pot fi din carton 300g ce poate fi laminat sau mucava de 1,5 - 2 mm caserata.

  Pret: In functie de specificatii
  Nitulescu Catalin

  Firma: Sma******

  CONSTANTA
  0762985***
  (vezi telefon)
 • Agende

  Agende datate - diferite modele - lichidare stoc.

  Pret: la cerere
  Mierlea B. Iringo

  Firma: Kon******

  Brasov
  0729-00***
  (vezi telefon)
Aceste agende personalizate din (ca majoritatea agendelor, in general) au un triplu rol; ele iti dau posibilitatea sa iti notezi discutiile de peste zi, sa iti organizezi programul pentru zilele urmatoare (sau chiar pe timp mai indelungat) si, daca sunt un pic mai complete, ai inauntru si harta Romaniei, poate a lumii, codurile postale, prefixuri de telefon din tara si de pe mapamond, un convertor de valori din sistemul anglo-saxon in sistemul metric etc.

Agende personalizate - obiecte pe care furnizorii nostri din le produc in toate culorile, nuantele, si dimensiunile - de la jumatate de A5 la A4, cu spira sau legate, de la 100 la peste 300 de pagini, simple sau ca organizator (calculator, pix, fante pentru carti de vizita etc.), datate zilnic ori saptamanal sau nedatate, si coperti de la carton lucios la piele veritabila. Personalizarea se poate face pe coperta, pe coperta si prima pagina, sau pe intreaga agenda, foaie cu foaie.

De asemenea, aveti de unde alege, intre:
- agende personalizate electronice cu sau fara radio
- agende personalizate de buzunar sau birou
- agende telefonice de buzunar.

Preturile merg de la 1€ la 33€ bucata.

Inainte de a face o cerere de oferta online aici, ia in calcul toate aceste elemente. Dupa ce ai facut comanda, vei primi prin e-mail oferte de la furnizorii din care se incadreaza in solicitarile tale.