Promotionale diverse

Alege produsul care te intereseaza din cele postate mai jos sau publica o cerere pe site care va ajunge la toti furnizorii de promotionale diverse inscrisi pe BursadePrint.com


 • Diplome A4

  * FAȚĂ - 210 x 297mm, portret sau landscape * Carton 200 gr., mat sau lucios

  Pret de la: 1.3 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  MOLDOVAN MARIUS marius

  Firma: SAN******

 • Suport magnetic telefon „13424900”

  Suport rotativ pentru smartphone, din aluminiu, vă asigură să mentineti telefonul în sigurantă în timp ce conduceti. Este conceput pentru a nu afecta deloc electronica masinii. Montura rotativă în 360 de grade vă permite să reglati telefonul în unghiurile cele mai confortabile. Se livreaz...mai multe detalii »

  Pret de la: 23.30 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 20 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Lanyard alb

  Lanyard alb personalizabil policromie prin sublimare, carabina metalica.

  Pret de la: 2.2 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  Ichim Tudorel

  Firma: Tao******

  Iasi
 • USB 32 GB

  USB 32 GB, pret 3,55 Euro/ buc. Cantitate minima pentru comanda, 200 buc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

  Pret de la: 16.87 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 200 bucati)
  Cristina Ionascu

  Firma: Whi******

  Ruse
 • Stick USB, tip card bancar - 16GB

  Stick USB, tip card bancar - 16GB, cu print UV, fata-verso. Pretul nu include TVA.

  Pret de la: 16 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100 bucati)
  Haáz Sándor

  Firma: I.I******

  sat. Satu Mare
 • Desfacator sticle forma speciala.

  Desfacator pentru sticle in forma de sticla de bere sau suc. Personalizare - orice grafica Cantitate minima pentru productie - 10 000 buc. Pentru oferta personalizata sau mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa ne contactati.

  Pret de la: 0.01 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 10000 bucati)
  Cristina Ionascu

  Firma: Whi******

  Ruse
 • Desfacator sticle.

  Desfacator pentru sticle, in forma decsticla de suc, apa sau bere, cu magnet pentru frigider. Personalizare - orice grafica Cantitate minima pentru productie - 5000 buc. Pentru oferta personalizata sau mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa ne contactati.

  Pret de la: 0.01 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 5000 bucati)
  Cristina Ionascu

  Firma: Whi******

  Ruse
 • Desfacator sticla cu magnet.

  Desfacator de sticle cu magnet, in forma de capac de bere sau suc. Personalizare - orice grafica Cantitate minima pentru productie - 5000 buc. Pentru mai multe detalii despre acest produs si oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

  Pret de la: 0.01 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 5000 bucati)
  Cristina Ionascu

  Firma: Whi******

  Ruse
 • Desfacator de sticle pentru frigider

  Desfacator de sticle pentru frigider, cu magnet. Personalizare - orice grafica Cantitate minima pentru productie - 10 000 buc. Pentru oferta personalizata sau detalii despre acest produs, va rugam sa ne contactati.

  Pret de la: 0.01 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 10000 bucati)
  Cristina Ionascu

  Firma: Whi******

  Ruse
 • Minge de fotbal.

  Minge de fotbal din PU dimensiune standard. Personalizare - cu orice grafica Culoare minge - la alegere Pret 2,5 Euro/ buc. pentru cantitate minima de 1000 buc. Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa ne contactati.

  Pret de la: 11.85 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1000 bucati)
  Cristina Ionascu

  Firma: Whi******

  Ruse
 • PORTOFEL DAMA - piele naturala 32201302

  PORTOFEL DAMA - piele naturala 32201302 Dimensiune: 10.5x11.5 cm Culoare rosu Posibilitati personalizare: gravare laser Pret exclusiv personalizare.

  Pret de la: 110.20 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 10 bucati)
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
 • PORTOFEL piele naturala 35601130

  PORTOFEL piele naturala 35601130 Portofel piele naturala pentru barbati. Dimensiune: 10.5x12.5 cm Diverse comparimente Culori: negru, maro

  Pret de la: 122.75 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 10 bucati)
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
 • PORTOFEL DAMA - piele naturala - 379052...

  PORTOFEL DAMA - piele naturala - 37905211 Dimensiunee: 17x10 cm Diverse compartimente Posibilitati personalizare : gravare laser Pret exclusiv personalizare

  Pret de la: 119.90 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 10 bucati)
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
 • ESARFA BALDININI

  ESARFA BALDININI Eşarfă poliester • Dimensiune 90x90 cm • Ambalat în cutie cadou personalizată Baldinini, asortată cu culoarea eșarfei • Culoarea albastru.

  Pret de la: 89.50 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 25 bucati)
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
 • ESARFA BALDININI ZB8740

  ESARFA BALDININI ZB8740 Eșarfă cu volan. Culorile albastru, roz și roșu. Ambalare în cutie de carton asortată cu culoarea eșarfei.

  Pret de la: 50.95 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
 • Suporti pahare

  Suporti pahare din material absorbant, patrat 9 x 9 cm sau rotund. Pret informativ cu personalizare inclusa la tiraj 500 buc. - 0,198 euro + TVA / buc. Pentru alte tiraje si personalizari trimiteti solicitare.

  Pret de la: 0.92 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 500 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Odorizante auto

  ODORIZANTE AUTO ( diverse forme si mirosuri, personalizare model identic ambele fete ), pret informativ cu personalizare inclusa la tiraj 300 buc. - 0,305 euro + TVA / buc. Pentru alte tiraje si personalizari trimiteti solicitare.

  Pret de la: 1.45 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 300 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Insigne personalizate

  Insignele personalizate au o mare aplicabilitate atat in scopuri de marketing in cadrul promotiilor pe care le ofera firma dumneavoastra,dar si in alte situatii ,cum ar fi stimularea angajatilor . Oricare ar fi destinatia acestor insigne personalizate,pretul scazut al acestora le fac accesibile or...mai multe detalii »

  Pret de la: 2.5 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 500 bucati)
  Anghelescu Aurelian

  Firma: Sia******

  Constanta
 • Bratari acces

  Aceste bratari de identificare, altfel numite bratari ID sunt la fel de valoroase pentru copii, adulti si pacienti. Aceste sunt create pentru a pastra informatii importante de urgenta si medicale la îndemâna. Profesionistii stiu cum sa caute informatiile în bratari de identificare în caz de urg...mai multe detalii »

  Pret de la: 0.6 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1000 bucati)
  Anghelescu Aurelian

  Firma: Sia******

  Constanta
 • Cutii pillow box

  Ambalaje colorate pentru cadouri: bijuterii, marturii, martisoare, textile..sau alte cadouri. Dimensiunea cutiei este de 5x6x2 cm. Pretul pentru o cutie simpla, fara panglica este de 3lei/buc+TVA. Pretul pentru o cutie cu panglica este de 4lei/buc+TVA. Cantitate minima: 100 buc

  Pret de la: 3 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100 bucati)
  Teodora

  Firma: PRO******

  Bucuresti
4.79 din 19 voturi
Promotionale diverse
Daca vreti sa vedeti ce mai poate sa inventeze mintea omeneasca in materie de publicitate si personalizare a obiectelor, va aflati la sectiunea potrivita. Daca aveti rabdare, puteti sa dati pagina cu pagina (sunt cu mult peste 100 de pagini), dar va sfatuim sa scrieti - in casuta "Cauta" din bara verde de deasupra - ce anume cautati.

Iti dam doar o scurta lista, in ordine alfabetica, din oferta pe care ti-au pregatit-o partenerii nostri.

Suporturi : alfabetare, baby plants, baloane, bannere, benzi adezive, blocnotesuri, camasi, carti postale, ceasuri actionate cu apa sau energie solara, cizme de cauciuc, confectii, echipament sportiv, esarfe, fanioane si stegulete, felicitari, figurine sportive, fotogravuri, gadgeturi-minune de fizica aplicata, geci, hanorace, harti, icoane, lumanari, magneti publicitari, memory sticks, mingi, mousepad-uri, naproane gravate cu laser, obiecte medicale si de farmacie, pantaloni, perne decorative, planse, portrete, powerballs, pusculite, puzzle, saculeti ornamentali, sapun, sepci, scaune, seturi de cani, cesti, pahare, instrumente de scris si cutite; silueta din carton caserat fata-verso cu picior de sustinere, snururi pentru ecusoane, solutii antistres, sorturi, statuete, steme, sticle de vin, tablouri fosforescente, tapete, termosuri, tricouri, truse birotica, uniforme hostes, vaze,
Tehnici de personalizare: tampografie, serigrafie sau gravura laser, cu vopseluri care stralucesc in intuneric, broderie, termotransfer, autocolante, holograme, gravura sticla cu acid, basoreliefuri in piele, sublimare,

Altele:
- holograme pe taloanele promotionale, voucherele, cupoanele de concurs,biletele de intrare sau de transport aplicand o holograma,
- sarma ghimpata,
- dulapuri, fisete, seifuri.
- etc., etc. etc.

Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din tara.