Bannere indoor

Alege produsul care te intereseaza din cele postate mai jos sau publica o cerere pe site care va ajunge la toti furnizorii de bannere indoor inscrisi pe BursadePrint.com


 • Autocolant pvc

  Printam autocolant pvc calitate indoor. Pret: 4 euro/mp + tva - fara finisari Suplimantar, contra cost se pot face si alte finisari - laminare lucioasa/mata sau decupare pe contur

  Pret de la: 18 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Popescu Raluca

  Firma: DUR******

  Bucuresti
 • POSTER 50 x 70 cm

  Poster Pret 3.50 eur/mp+tva Format 50 x 70 cm, 70 x 100 cm, 100 x 140 cm sau latime maxima 1,50 metri x ... metri lungime pe orice suport photo glossy, photo matt etc Se pot plastifia lucios sau mat aproape NON STOP suntem la dispozitia dumneavoastra

  Pret de la: 7 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 4 bucati)
  Popescu Raluca

  Firma: DUR******

  Bucuresti
 • Tapet personalizat

  Tapet personalizat cu grafica clientului, disponibil in diverse variante de texturi. Print la rezolutie de 1440 dpi, cu cerneala pe baza de solvent rezistenta in timp. Asiguram si montaj. Pretul este per mp.

  Pret de la: 54 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Cata Moto

  Firma: Atl******

  BUCURESTI
 • Roll-up 85 x 200 cm

  1 buc. – 35 euro + TVA / buc. 3 buc. – 32,5 euro + TVA / buc. Pretul include: 1. Sistemul roll-up de aluminiu. 2. Print pentru roll-up 1440 dpi pe polipropilena 180 g/mp waterproof. 3. Sacul textil pentru transport si protectie. Pretul nu include machetare. Pentru alte tiraje s...mai multe detalii »

  Pret de la: 160 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • roll-up

  Pret total Dimensiune 0,85x2m-25 euro 1,00x2m-35-euro

  Pret de la: 114 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Gabriel Constantinescu

  Firma: Aso******

  BUCURESTI
 • Printare Autocolant

  Printam autocolant pe imprimante Roland . Pret: 6 euro/mp + tva ( fara finisari, doar taiere la finit ) . Putem adauga multiple finisaje .

  Pret de la: 27 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Axinescu Marco

  Firma: Mar******

  Bucuresti
 • Bannere pentru interior - cel mai bun pr...

  Banner backlit FOTO, Ecosolvent/UV rezolutie foto 1440 dpi. Pret 42 lei/mp.

  Pret de la: 42 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Gheorghe Valentin

  Firma: Sma******

  Bucuresti
 • Rollup 85x200 cm

  Rollup 85x200 Printat cu Ecosolvent / UV Rezolutie foto 1440 DPI Pretul include sistem, geanta transport si print

  Pret de la: 140 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 5 bucati)
  Echipa OviNetwork

  Firma: S.C******

  Bucuresti
 • Sisteme Roll-Up 85 x 200 cm

  Display tip roll-up. Sistemele expozitionale de tip roll-up de aluminiu au dimensiuni de la 85 cm cu 200cm pana la 1,2m cu 200cm. Sistemele roll-up sunt foarte usor de transportat datorita gentii oferita bonus. Optional se poate oferi si cu print ecosolvent calitate foto 1440dpi. Pentru c...mai multe detalii »

  Pret de la: 189 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Gheorghe Valentin

  Firma: Sma******

  Bucuresti
 • Roll-up

  Roll-up 85x200cm(classic mono)care faciliteaza transportul. Sunt echipate de un mecanism cu arc ceea ce face ca montarea sa fie instantanee,simpla si rulare automata a bannerului.Solizi si comozi,prevazuti cu geanta EXPOZITORI Roll-up Livrarea gratuita toata tara 5/7 zile.

  Pret de la: 255.31 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Printing Art

  Firma: Stu******

  Bucuresti,sect 1.
 • Mecanism Pop-Up 3X4 Curbat VISION nepers...

  1.367 Lei ( 1.139,167 Lei + TVA ) Display-ul de tip pop-up (spider) Vision 3x4 Curb reprezinta suportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de dimensiuni mari (inaltime: 2,30 m) in cadrul expozitiilor, prezentarilor, congreselor, diferitelor intalniri, etc. Este un sistem pliabil de bare...mai multe detalii »

  Pret de la: 1.367 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Novac Ciprian

  Firma: Inr******

  Arad
 • Mecanism Pop-Up 3X3 Curbat VISION nepers...

  1.216 Lei ( 1.013,333 Lei + TVA ) Display-ul de tip pop-up (spider) VISION 3x3 Curb reprezinta suportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de dimensiuni mari (inaltime: 2,30 m) in cadrul expozitiilor, prezentarilor, congreselor, diferitelor intalniri, etc. Este un sistem pliabil de bare...mai multe detalii »

  Pret de la: 1.216 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Novac Ciprian

  Firma: Inr******

  Arad
 • Mecanism Pop-Up VISION nepersonalizat

  Mecanism Pop-up 3x3 Drept: 1.216 Lei (1.013,333 Lei + TVA) Mecanism Pop-up 3x4 Drept: 1.367 Lei (1.139,167 Lei + TVA) Mecanism Pop-up 3x3 Curb: 1.216 Lei (1.013,333 Lei + TVA) Mecanism Pop-up 3x4 Curb: 1.367 Lei (1.139,167 Lei + TVA) Display-ul de tip pop-up (spider) VISION Drept/ curbat rep...mai multe detalii »

  Pret de la: 1.216 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Novac Ciprian

  Firma: Inr******

  Arad
 • Mecanism Pop-Up Turn VISION nepersonaliz...

  1.085 Lei ( 904,167 Lei + TVA ) Cu sistemul Pop-up Tower poti expune mesaje intr-un mod diferit si creativ. Il poti folosi unitar sau il poti combina cu succes cu alte sisteme expo cum ar fi pop-up vision sau pop-up desk. Este suportul ideal pentru afisarea logo-ului iar cele trei spoturi lumino...mai multe detalii »

  Pret de la: 1.085 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Novac Ciprian

  Firma: Inr******

  Arad
 • Mecanism A-Board Iron B2 VISION neperson...

  509 Lei ( 424,167 Lei + TVA ) Sistemul A-board VISION IRON B2 are un cadru solid de metal pentru o rezistenta si greutate sporita, astfel fiind astfel mai stabil impotriva vantului. Este disponibil in doua culori, alb si negru, se plieaza in cateva secunde iar suprafata printata este usor de sch...mai multe detalii »

  Pret de la: 509 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Novac Ciprian

  Firma: Inr******

  Arad
 • Mecanism A-Board A1 VISION nepersonaliza...

  409 Lei ( 340,833 Lei + TVA ) A-board-ul VISION este unul dintre cele mai folosite sisteme de afisaj stradal. Cu toate aceastea, pretul il recomanda ca fiind un produs economic. Profilul de prindere click face ca schimbarea acestora sa fie rapida si usoara. Greutatea sistemului si calitatea imbi...mai multe detalii »

  Pret de la: 409 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Novac Ciprian

  Firma: Inr******

  Arad
 • Mecanism A-Board B2 VISION nepersonaliza...

  379 Lei ( 315,833 Lei + TVA ) A-board-ul VISION este unul dintre cele mai folosite sisteme de afisaj stradal. Cu toate aceastea, pretul il recomanda ca fiind un produs economic. Profilul de prindere click face ca schimbarea acestora sa fie rapida si usoara. Greutatea sistemului si calitatea imbi...mai multe detalii »

  Pret de la: 379 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Novac Ciprian

  Firma: Inr******

  Arad
 • Mecanism Pop-Up Desk Maxi Curbat VISION ...

  559 Lei ( 465,833 Lei + TVA ) Complet personalizabil si cu un blat de lemn elegant, foarte atent finisat, Pop-Up Desk 2x2 invita la dialog. Structura este de tip Pop-Up (spider), in consecinta, este extensibila si foarte usor de montat si transportat. Sistemul este livrat intr-o geanta de transp...mai multe detalii »

  Pret de la: 559 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Novac Ciprian

  Firma: Inr******

  Arad
 • Mecanism Pop-Up Desk Mini VISION neperso...

  453 Lei ( 377,500 lei Lei + TVA ) Complet personalizabil si cu un blat de lemn elegant, foarte atent finisat, Pop-Up Desk 2x2 invita la dialog. Structura este de tip Pop-Up (spider), in consecinta, este extensibila si foarte usor de montat si transportat. Sistemul este livrat intr-o geanta de tr...mai multe detalii »

  Pret de la: 453 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Novac Ciprian

  Firma: Inr******

  Arad
 • Mecanism Pupitru Brosuri VISION neperson...

  629 Lei ( 524,167 Lei + TVA ) Datorita design-ului sau special, acest pupitru cu suport pentru brosuri poate fi pliat fara probleme, fiind ideal pentru utilizare frecventa. Usor de manevrat, Desk Brosuri Luxury poate fi mutat din loc in loc pentru o mai buna vizibilitate. Se monteaza foarte usor...mai multe detalii »

  Pret de la: 629 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Novac Ciprian

  Firma: Inr******

  Arad
4.60 din 15 voturi
Bannere indoor

Rollup, bannere indoor si afise, cat si alte obiecte personalizate

Interiorul unui birou trebuie sa fie pe masura companiei sau, de ce nu, chiar mai bine. Eleganta, stilul, caldura sau sobrietatea spun foarte multe despre cei care muncesc acolo. Dupa mobilier, tipariturile sunt cele care atrag imediat atentia. Pe bursa de print aveti ocazia sa le gasiti pe cele mai bune, din punct de vedere pret - calitate.

 • Postere: imprimate pe toate tipurile de hartie, cu variante tipuri de cerneala, la rezolutia pe care o doriti, cu oirce imagine doriti. Posterele sunt la mare cautare in cafenele si restaurante, pentru ca se pot incadra intr-o tematica anume, specifica profilului unitatii respective.

 • Canvas: canvas-urile sunt, de fapt, imagini inramate. Ele pot fi tiparite pe hartie conform dorintei clientului, personalizate cu reproduceri de arta, fotografii, elemente de decoratiuni interioare etc.

 • Afise: destinate in principal industriei entertainment-ului, afisele pot insa fi utilizate si pentru zeci de alte scopuri - politica, sport, conferinte etc. Hartie de orice tip, cerneluri rezistente la intemperii.

 • Bannere: sunt variante de mai mari dimensiuni ale afiselor, avand aceleasi destinatii, dar fabricate din materiale rezistente la intemperii, ca autocolant, folie transparenta sau polipropilena.

 • Bannere, panouri si semnalizatoare de interior: partenerii nostri asigura un print impecabil pe polipropilena, autocolant sau alte materiale.

 • Rollup : Destinate in general conferintelor sau publicitatii de interior, rollup-urile sunt tiparite in policromie pe panza plastifiata. Suporturile sunt din aluminiu, iar accesoriile prevad huse textile pentru transport.

 • Plottere: unele oferte includ laminator, 15 m de material-suport, 5 litri de cerneala.

 • Avem pe site chiar si oferte de materiale pentru arta: culori ulei/acrilice, sevalete, sasie, rame.


In functie de tirajul solicitat, printurile pot fi gata oricand, incepand cu 24h de la primirea fisierului. Preturile - bineinteles - difera, in functie de tiraj, dar aceasta numai in cazul afiselor, pentru ca restul materialelor de mici dimensiuni sunt realizate cu utilaje te tiparit unde nu este nevoie de placi tipografice.

Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din tara.