Calendare personalizate

Pe BursadePrint.com sunt inscrise 3.556 de tipografii si firme de promotionale din Romania. Te afli in categoria de Calendare personalizate. Aici exista 213 de produse puse in vanzare de 81 de furnizori. Poti sa navighezi prin aceste produse si sa alegi ce iti place sau sa publici o cerere pe site care ajunge la toti cei 81 de furnizori de calendare personalizate. Ei iti vor face oferte personalizate conform cu detaliile cererii tale iar tie iti va ramane doar sa selectezi cea mai buna oferta.


 • Calendar de perete personalizat cu imagi...

  Detaliile le gasiti in imaginea atasata.

  Pret: 14,60 lei + TVA
  Rus Radu

  Firma: Tub******

  Cluj - Napoca
  +40 749***
  (vezi telefon)
 • CALENDARE TRIPTICE 2015

  Calendarele triptice din colectia 2015 sunt calendare drepte cu 12 file sau calendare pliabile cu spira.calendarele sunt executate pe hartie dublu cretat lucios sau hartie offset. Spate: duplex 300 g/mp Spirala metalica dubla alba Personalizare pe capac: 33 x 15 cm. Intreaga colectie este preze...mai multe detalii »

  Pret: La cerere
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
  021-300***
  (vezi telefon)
 • Calendare triptice

  Calendare triptice de perete - lichidare stoc.

  Pret: la cerere
  Mierlea B. Iringo

  Firma: Kon******

  Brasov
  0729-00***
  (vezi telefon)
 • Calendar din plastic "Fehmarn"

  Plat si durabil. Acest calendar din plastic este foarte rezistent, datile pot fi modificate usor pe el, plus datorita designului plat poate fi trimis usor chiar si prin posta. Va recomandam personalizarea prin tampogarfie. Produsul este ambalat in nailon.

  Pret: la cerere
  Florin Andrita

  Firma: Pro******

  Bucuresti
  0766747***
  (vezi telefon)
 • calendare

  orice format

  Pret: la cerere
  Izvoranu Gabi

  Firma: Qwe******

  Bucuresti
  0737232***
  (vezi telefon)
Calendare personalizate de diferite formate

Cate zile intr-un an, de atatea ori poti avea in fata calendarul promotional al unei firme, sau chiar propria ta creatie. Imaginatia producatorilor este perfect ilustrata de oferta extrem de bogata prezentata de catre partenerii bursei de print. In principiu, aceste calendare personalizate se incadreaza in trei clase:

Calendare de perete

 • Cele mai multe sunt in format A3, dar se pot face si in format A4 sau alte dimensiuni. Calendarele de perete pot fi de serie sau personalizate. Personalizate atat cu insemnele companiei tale, cat si cu imaginile pe care le doresti.
 • Foile pot afisa o luna sau trei deodata, pot fi legate sau prinse in spire.

 • Exista in fisierele producatorilor colectii de zeci de mii de imagini si sute de tematici, dar poti avea si un calendar unicat, ale carui imagini le alegi singur.


Calendare de birou

 • Majoritatea sunt in format "triptic" (pentru ca ocupa mai putin spatiu) ori mini planner. Dar poti gasi si calendare personalizate cu mai multe utilizari, de exemplu rama foto cu calendar si termometru de camera, sau rama foto cu ceas, alarma si calendar.

 • Mai exista si formatul miniplannerului de birou, dar si cel al cubului de hartii notes cu calendar imprimat pe laturi si in interior, calendarele metalice utilizabile in fiecare an, calendarele cu baza din plexiglas, chiar si calendare rotative eco din microondul.


Calendare de buzunar

Acestea sunt fabricate in dimensiuni standard, care sa incapa intr-un portofel, dar pot fi personalizate la fel de diferit ca si acelea de perete sau birou.

Aceste calendare personalizate pot fi realizate pe hartie foto, carton cretat lucios, carton mat, hartie ziar, textile, si chiar in format 3D !

Exista un furnizor care te lasa sa iti creezi calendarul tau folosind pozele tale preferate. Poti face singur, in 4 pasi, calendarul tau personalizat.

Unele firme asigura ambalare in cutii individuale pentru a fi facute cadou, cu personalizare speciala atat pe calendar, cat si pe cutie.

Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din tara.