Brosuri, ziare si reviste

Alege produsul care te intereseaza din cele postate mai jos sau publica o cerere pe site care va ajunge la toti furnizorii de brosuri, ziare si reviste inscrisi pe BursadePrint.com


 • Revista finit A4

  Revista finit A4, full color, interior 36 pagini pe 115 gr., coperti 4 pagini pe 200 gr., capsare. tiraj 250 buc - 2,88 euro+tva/buc. Pentru alte dimensiuni sau alte tiraje etc. solicitati pret.

  Pret de la: 13.70 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 250 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Brosura finit A4

  Brosura finit A4, interior 36 pagini policromie pe offset 90 gr., coperti 4 + 0 culori pe DCL 200 gr., prindere capsare, tiraj 500 buc. - 1,63 euro + TVA / buc. Pentru alte dimensiuni sau alte tiraje etc. solicitati pret.

  Pret de la: 7.75 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 500 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Brosuri ieftine

  Ai mai multe produse pe care vrei să le promovezi ! Cu o brosură este cel mai ușor: BROSURA / CATALOG A4 (210x300mm) -8 Pagini 135g; -coperta:4x250g; -tipar: Policromie fata/verso (full color); -file: hartie lucioasa 8x135g; -finisari: taiere la format finit + ambalare + capsare Pret: ...mai multe detalii »

  Pret de la: 2.39 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1000 bucati)
  Gheorghe Valentin

  Firma: Sma******

  Bucuresti
 • BROSURA / CATALOG A4 (210x300mm)

  BROSURA / CATALOG A4 (210x300mm) 8 Pagini 135g + 4 Coperti 250g Tipar: Policromie fata/verso (full color) File: hartie lucioasa 8x135g, Coperta:4x250g Finisari: taiere la format finit + ambalare + capsare Termen de livrare: 2-5 zile in functie de cantitatea comandata

  Pret de la: 2.49 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1000 bucati)
  Daniel NENU

  Firma: E-V******

  Campina
 • Revista A4, 8 pagini, hartie SCA 56 gram...

  Contacteaza-ne pentru a beneficia de preturi si oferte speciale!

  Pret de la: 0.079 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100000 bucati)
  GRAUR MARIN

  Firma: Cec******

  Recea
4.29 din 17 voturi
Brosuri, ziare si reviste
Toata lumea are nevoie de tiparituri de prezentare: companiile care fabrica game de produse, aparate sau utilaje, asociatiile profesionale, oamenii politici in campanie, bisericile, ministerele, institutiile care au diverse evenimente etc., pana si micile firme care lanseaza un produs ori un serviciu, nimeni nu poate ocoli materialele tiparite, pentru ca acesta este mijlocul cel mai direct de a intra in contact cu destinatarii mesajelor publicitare - clienti sau colaboratori.

Si in acest domeniu, partenerii bursei de print iti pot satisface orice nevoi, orice pretentii.

 • Materiale de prezentare: brosuri, mape, pliante, cataloage, postere, afise etc., in formate de la A5 la A3, coperte din carton cretat in policromie fata/verso, capsate.

 • Alte produse: meniuri de restaurant, diplome, etichete, coli cu antet, tipizate, notes-uri, sondaje, chestionare etc., realizate in formele si tirajele solicitate.

 • Legatorie: carti, mape de corespondenta, jurnale, rame foto din piele naturala, passepartout pentru goblenuri si diverse fotografii, legitimatii cartonate personalizate.

 • Tiparituri pe hartie de ziar, in format broadsheet si tabloid de la 8 la 128 pagini, la orice tiraj, reviste si bilete volante.


Aceste produse iti sunt ofertate cu sau fara consultanta grafica, cu design-ul tau sau, la tiraje mari, cu design gratuit.

Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte (pentru brosuri, ziare, reviste s.a.) conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din tara.