Brosuri, ziare si reviste

Alege produsul care te intereseaza din cele postate mai jos sau publica o cerere pe site care va ajunge la toti furnizorii de brosuri, ziare si reviste inscrisi pe BursadePrint.com


 • Masina de tipar KODAK Nexpress 2100

  Masina de tipar Kodak Nexpress 2100 cu statie proprie de climatizare Technotrans, 5 grupuri CMYK si cul. speciala, tipar format 350 x 470 mm, viteza de 2100 A4/ora (4+4), aflata in garantie. Se asigura transport si montaj.

  Pret de la: 29900 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  MANIFEST MEDIA & PRINT SRL Tipografia Centrala

  Firma: Man******

  Suceava
 • Brosuri ieftine

  Ai mai multe produse pe care vrei să le promovezi ! Cu o brosură este cel mai ușor: BROSURA / CATALOG A4 (210x300mm) -8 Pagini 135g; -coperta:4x250g; -tipar: Policromie fata/verso (full color); -file: hartie lucioasa 8x135g; -finisari: taiere la format finit + ambalare + capsare Pret: ...mai multe detalii »

  Pret de la: 2.39 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1000 bucati)
  Gheorghe Valentin

  Firma: Sma******

  Bucuresti
 • BROSURA / CATALOG A4 (210x300mm)

  BROSURA / CATALOG A4 (210x300mm) 8 Pagini 135g + 4 Coperti 250g Tipar: Policromie fata/verso (full color) File: hartie lucioasa 8x135g, Coperta:4x250g Finisari: taiere la format finit + ambalare + capsare Termen de livrare: 2-5 zile in functie de cantitatea comandata

  Pret de la: 2.49 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1000 bucati)
  Daniel NENU

  Firma: E-V******

  Campina
 • Revista A4, 8 pagini, hartie SCA 56 gram...

  Contacteaza-ne pentru a beneficia de preturi si oferte speciale!

  Pret de la: 0.079 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100000 bucati)
  GRAUR MARIN

  Firma: Cec******

  Recea
4.28 din 18 voturi
Brosuri, ziare si reviste
Toata lumea are nevoie de tiparituri de prezentare: companiile care fabrica game de produse, aparate sau utilaje, asociatiile profesionale, oamenii politici in campanie, bisericile, ministerele, institutiile care au diverse evenimente etc., pana si micile firme care lanseaza un produs ori un serviciu, nimeni nu poate ocoli materialele tiparite, pentru ca acesta este mijlocul cel mai direct de a intra in contact cu destinatarii mesajelor publicitare - clienti sau colaboratori.

Si in acest domeniu, partenerii bursei de print iti pot satisface orice nevoi, orice pretentii.

 • Materiale de prezentare: brosuri, mape, pliante, cataloage, postere, afise etc., in formate de la A5 la A3, coperte din carton cretat in policromie fata/verso, capsate.

 • Alte produse: meniuri de restaurant, diplome, etichete, coli cu antet, tipizate, notes-uri, sondaje, chestionare etc., realizate in formele si tirajele solicitate.

 • Legatorie: carti, mape de corespondenta, jurnale, rame foto din piele naturala, passepartout pentru goblenuri si diverse fotografii, legitimatii cartonate personalizate.

 • Tiparituri pe hartie de ziar, in format broadsheet si tabloid de la 8 la 128 pagini, la orice tiraj, reviste si bilete volante.


Aceste produse iti sunt ofertate cu sau fara consultanta grafica, cu design-ul tau sau, la tiraje mari, cu design gratuit.

Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte (pentru brosuri, ziare, reviste s.a.) conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din tara.