Casete luminoase

Alege produsul care te intereseaza din cele postate mai jos sau publica o cerere pe site care va ajunge la toti furnizorii de casete luminoase inscrisi pe BursadePrint.com


 • Caseta luminoasa de interior din lemn

  Casete luminoase de interior lucrate manual Toate casetele noastre pentru interior sunt create din lemn stratificat de calitate superioară. Acestea au opțiunea de a fi finisate cu lac, ulei sau vopsit. Toate casetele noastre pentru interior au o adâncime de 120 mm., dar la cerere se pot reali...mai multe detalii »

  Pret de la: 1675 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Parvulet Alexandru

  Firma: Nom******

  Bucuresti
 • Panou separator plexiglas

  Separatoare stiplex ghiseu Pentru cantitati mai mari se acorda discount! Panou separator plexiglas: Venim in intampinarea necesitatii de a opri raspindirea noului coronavirus (Covid 19), am gandit un produs care sa ofere protectie angajatiilor aflati in contact cu potentialii clienti. Sepa...mai multe detalii »

  Pret de la: 250 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 5 bucati)
  MOLDOVAN MARIUS marius

  Firma: SAN******

  Bucuresti
 • Litere volumetrice

  Litere volumetrice iluminate cu leduri din interior.

  Pret de la: 5200 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Nagy Bence

  Firma: Dek******

  Gheorgheni
 • FOI TABLA ZINCATA 755mmx455mm

  Executam la comanda foi din tabla zincata de 0,80 mm grosime pentru casete luminoase. Executam si alte dimensiuni. Pretul nu include TVA.

  Pret de la: 19.5 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100 bucati)
  voicu gabriela

  Firma: Elv******

  PLOIESTI
 • Caseta luminoasa dubla fata

  Caseta luminoasa dubla fata 45x45 cm iluminare cu leduri prindere in consola fete din plexiglass cu autocolant printat Pretul include doar caseta luminoasa fara montaj

  Pret de la: 650 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Cata Moto

  Firma: Atl******

  BUCURESTI
 • Caseta luminoasa 200x100cm

  Caseta luminoasa cu profile din aluminiu, iluminare led, fata din plexiglass caserata cu autocolant. Executam si montaj pentru caseta.

  Pret de la: 1980 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Cata Moto

  Firma: Atl******

  BUCURESTI
 • Casete Luminoase

  Casete luminoase de doua tipuri: -cu leduri (simpla fata 230 Euro/mp sau dubla fata 322 Euro/mp ) avand fata din plexiglas si laterale din PVC opac; -cu neoane (simpla fata 115 Euro/mp sau dubla fata 207 Euro/mp ) avand cadru de fier si backlit. Preturile sunt calculate pe metru patrat.

  Pret de la: 600 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  Gheorghe Valentin

  Firma: Sma******

  Bucuresti
 • caseta luminoasa

  casete luminoase - backlight... MONTAJ INCLUS IN PRET... 450 lei/mp

  Pret de la: 450 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Joy Romania

  Firma: Ani******

  Bucuresti
 • urne din plexiglass transparent

  Confectionam la comanda urne din plexiglass transparent, diferite dimensiuni. pentru mai multe detalii si o oferta de pret personalizata conform proiectului dumneavoastra, va rugam sa ne contactati

  Pret de la: 40 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Craciun Cristian

  Firma: B K******

 • Matrix Frame

  Utilizarea extrem de simpla este unul din motivele pentru care Matrix Frame are un succes enorm in Europa si in lume. Principiul de functionare este simplu: profilele de aluminiu sunt debitate la lungimea dorita (pentru dimensiuni mari se folosesc mai multe profile imbinate), iar colturile sunt tai...mai multe detalii »

  Pret de la: 1900 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Marinescu Cristian Dan

  Firma: Sup******

  BUCURESTI
 • Casete Luminoase

  Producem casete si firme luminoase folosind cea mai noua tehnologie din domeniul productiei publicitare, profile inovative din aluminiu si solutii de iluminare LED. Reusim astfel sa punem pe piata un produs nou, competitiv si inovator. Pentru o greutate redusa si un aspect final deosebit, folosi...mai multe detalii »

  Pret de la: 1750 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Marinescu Cristian Dan

  Firma: Sup******

  BUCURESTI
 • Reclame luminoase

  casete luminoase de la 90 euro mp

  Pret de la: 400 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  simona gabriela luca

  Firma: Kev******

  bacau
4.00 din 25 voturi
Casete luminoase

Casete luminoase indoor si outdoor, de diferite forme si instalatii

In Romania, unde zilele scurte dureaza jumatate din an, aceste firme luminoase sunt o necesitate, cu atat mai mult cu cat dau si o anumita prestanta companiei care le foloseste. Specialistii le numesc casete luminoase. Daca, acum zece ani, toata lumea se pricepea sa cumpere niste profil de aluminiu, plexiglas, cablu si neoane - si sa-si incropeasca o firma luminoasa, acum nu mai merge cu improvizatiile, pentru ca arata ca si cum compania respectiva ar fi tot o improvizatie.

Iata ce puteti gasi la partenerii bursei de print in materie de casete luminoase.

 • Casete luminoase de tip indoor sau outdoor

 • Casete luminoase cu o singura fata sau cu doua

 • Casete luminoase drepte sau bombate, imbracate in backlight sau plexiglas

 • Casete luminoase cu rama din aluminiu, dibond, pvc sau polipan

 • Casete luminoase de diferite forme - patrate, dreptunghiulare, circulare, ovale, de tipul tablourilor ultraslim - 25 mm.

 • Casete luminoase cu instalatie de iluminat - cu neon sau cu leduri (cu peste 30.000 de ore de functionare, in unele cazuri)

 • Altele: litere luminoase volumetrice.

 • Dimensiune: orice isi doreste clientul.

 • Destinatie: casete luminoase si neluminoase , casete luminoase, pazii luminoase, litere volumetrice luminoase, reclame luminoase, panouri publicitare, totemuri luminoase si neluminoase, rooftop-uri, casete luminoase taxi, prolight-uri (plexiglas gravat laser si iluminat cu leduri, avand doar 12 mm grosime cu dubla fata si prindere verticala in perete) de interior si pentru exterior, "capre" publicitare luminoase.

 • Montaj: cu spatele la perete, in consola, pe picioare. Unii producatori asigura montaj gratuit loco pentru comenzi cu valoare mai importanta.

 • Pret : de la 95 €/mp.


In ceea ce priveste grafica acestor casete luminoase, ea este un serviciu oferit de catre alte firme, pe care le puteti gasi tot pe acest site, la sectiunea bannere indoor sau bannere outdoor.

Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din tara.