Cani personalizate

Pe BursadePrint.com sunt inscrise 3.558 de tipografii si firme de promotionale din Romania. Te afli in categoria de Cani personalizate. Aici exista 499 de produse puse in vanzare de 75 de furnizori. Poti sa navighezi prin aceste produse si sa alegi ce iti place sau sa publici o cerere pe site care ajunge la toti cei 75 de furnizori de cani personalizate. Ei iti vor face oferte personalizate conform cu detaliile cererii tale iar tie iti va ramane doar sa selectezi cea mai buna oferta.


 • Cana alba pentru sublimare

  Vindem din stoc cani pentru sublimare la cele mai bune preturi.

  Pret: 0,85 Euro fara TVA
  Lukacs Zoltan

  Firma: Tam******

  Targu Secuiesc
  0749852***
  (vezi telefon)
 • Cana cilindrica din polimer - nu se spar...

  Cana cilindrica de 350 ml, realizata din polimer, un material care nu se sparge, nu se zgarie, nu se exfoliaza. Se pot achizitiona Blank sau personalizate. Printul este in culori vibrante si este net superior printului pe ceramica.

  Pret: la cerere
  Adela

  Firma: Per******

  Cluj-Napoca
  0731347***
  (vezi telefon)
 • Cani personalizate la cel mai bun pret d...

  Cani personalizate la cel mai bun pret din Romania! Culori: verde, rosu, portocaliu, negru, gri, galben, albastru, alb. Comanda simplu in 3 pasi: 1) Intrati pe **** 2) Incarcati-va poza preferata 3) Primiti comanda direct la dv. acasa.

  Pret: 20.90 lei (tva inclus)
  Vanzari Agent

  Firma: Tip******

  Bucuresti
  0784277***
  (vezi telefon)
 • Cana ceramica

  Cana ceramica, 350 ml. DIMENSIUNI: o90X100 mm.

  Pret: la cerere
  Mihaela Zarzara

  Firma: Dal******

  Bucuresti
  0766222***
  (vezi telefon)
 • Cani "Salo"

  Cana "Salo" din ceramica alba cu interior colorat. 3 dl. Culori disponibile: alb, rosu, albastru si galben. Dimensiuni produs: ø95x105 mm Detalii imprimare: C1 (8C, 130x70 mm), WPC (8C, 130x70 mm) Pretul nu include personalizarea.

  Pret: 5.50Lei
  Vranceanu Larisa

  Firma: Gal******

  Iasi
  0756114***
  (vezi telefon)
Cani personalizate de diverse capacitati, forme si culori, sunt disponibile acum prin ofertele inscrise pe Bursadeprint. Dar de ce sa alegi tocmai acest obiect promotional, si nu un altul? Cana, intr-adevar, poate sa fie un cadou deosebit, pentru ca, dincolo de utilizarea sa zilnica - cafea, ceai, apa, suc etc. - o simpla cana poate capata valente emotionale deosebite. Poti sa o personalizezi cu insemnele firmei si sa o dai unui partener de afaceri - si va fi zilnic legat de tine; la fel, un set de cani pentru toti angajatii, ornate cu insemnele firmei si doua-trei cuvinte personalizate pentru fiecare angajat - pot trezi sentimentul de apartenenta la familia firmei. Poti pune imaginea ta pe cana si o poti darui unei persoane apropiate - iar cel drag iti va zambi de cate ori utilizeaza cana. In sfarsit, o mie de alte legaturi se pot face printr-o simpla cana.

Partenerii bursei de print din au, in materie de cani, pahare, halbe si termosuri, oferte pentru cei mai pretentiosi clienti.

Culori: aceste cani personalizate ceramice pot veni in absolut toate culorile, de la alb la negru sau metalizate, uni sau in combinatii, colorate pe interior sau pe exterior, in efect de fluorescenta sau de lumina.
Ornare: tampografie, sublimare, gravura laser.
Capacitati: de la cescuta de cafea la semi-termosuri de 0,5 litri.
Materiale: portelan, sticla, metal.
Forme: rotunde, ovale, paralelipipedice, set cu forme speciale ca sa se imbuce cate doua pe aceeasi farfurie, inalte, late, drepte, tronconice etc. De asemenea, aceste cani personalizate pot fi ornate cu Mosi, iepurasi, mingi de fotbal etc. in relief. Sunt disponibile chiar si cani pentru desenatori, care au incluse trei creioane. Culmea pasionatilor de calculatoare, exista cani pentru pastrarea bauturilor calde, cu suport conectat la PC prin mufa USB! De asemenea, sunt disponibile cani-termos pentru autoturisme, dar si cani cu lingurita intr-o fanta din maner
Termosensibile: cani colorate care se albesc si dezvaluie un mesaj sau invers - cani albe care se coloreaza si ascund mesajul.
Seturi de cafea sau ceai.

Personalizarea se face pe materialul firmei de inscriptionare din sau pe materialul clientului, in regim normal sau de urgenta.

Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte pentru cani personalizate, conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din .