Cani personalizate

Pe BursadePrint.com sunt inscrise 3.575 de tipografii si firme de promotionale din Romania. Te afli in categoria de Cani personalizate. Aici exista 506 de produse puse in vanzare de 76 de furnizori. Poti sa navighezi prin aceste produse si sa alegi ce iti place sau sa publici o cerere pe site care ajunge la toti cei 76 de furnizori de cani personalizate. Ei iti vor face oferte personalizate conform cu detaliile cererii tale iar tie iti va ramane doar sa selectezi cea mai buna oferta.


 • Cani ceramica personalizate.

  Cani albe de 300 ml. capacitate personalizate prin sublimare.

  Pret: 5,5-6,5 Ron/buc.
  sau
  0744 *** ***
  Vezi numar
  Crisan Marius Marius

  Firma: Aro******

  Oradea
 • Ceasca Triest portocalie cu creta

  Mesajul de dimineata il puteti scrie pe suprafata speciala din exterior al produsului, astfel personalizand ceasca. Ambalajul este o cutie alba din carton, si contine ceasca cu o creta. Va recomandam personalizarea pe ambalaj cu emblema autoadeziva.

  Pret: la cerere
  sau
  0746 *** ***
  Vezi numar

  Firma: AdA******

  Bucuresti
 • CANI PLASTIC si ALTE MASE PLASTICE

  Cani din plastic, cani gradate,lifgeane, galeti, alte accesorii casnice, toate culorile disponibile.

  Pret: de la 0,75 RON
  sau
  0727 *** ***
  Vezi numar
  Stefan Sora

  Firma: Glo******

  Ploiesti
 • CANA Bopp Hot

  Cana Bopp Hot are capacitatea de 600 ml, perete dublu, inchidere push si cana. material aluminiu. Dim: 24.5 cm diametru 7.5 cm. Cana se livreaza in cutie individuala. Design inregistrat.

  Pret: La cerere
  sau
  021- *** ***
  Vezi numar
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
 • Cani termosensibile rosii

  Canile termosensibile se pot personaliza cu poza si/sau mesajul preferat. Canile au o inaltime de 9.5 cm si diametrul de 8 cm. Ele pot fi personalizate cu o poza sau doua poze diferite. Ele sunt de culoare rosie la exterior si culoare alba la interior. In momentul in care in cana se pune un...mai multe detalii »

  Pret: 35 lei
  sau
  0765 *** ***
  Vezi numar
  Stan Iulian

  Firma: Com******

  Bucuresti
Cani personalizate de diverse capacitati, forme si culori, sunt disponibile acum prin ofertele inscrise pe Bursadeprint. Dar de ce sa alegi tocmai acest obiect promotional, si nu un altul? Cana, intr-adevar, poate sa fie un cadou deosebit, pentru ca, dincolo de utilizarea sa zilnica - cafea, ceai, apa, suc etc. - o simpla cana poate capata valente emotionale deosebite. Poti sa o personalizezi cu insemnele firmei si sa o dai unui partener de afaceri - si va fi zilnic legat de tine; la fel, un set de cani pentru toti angajatii, ornate cu insemnele firmei si doua-trei cuvinte personalizate pentru fiecare angajat - pot trezi sentimentul de apartenenta la familia firmei. Poti pune imaginea ta pe cana si o poti darui unei persoane apropiate - iar cel drag iti va zambi de cate ori utilizeaza cana. In sfarsit, o mie de alte legaturi se pot face printr-o simpla cana.

Partenerii bursei de print din au, in materie de cani, pahare, halbe si termosuri, oferte pentru cei mai pretentiosi clienti.

Culori: aceste cani personalizate ceramice pot veni in absolut toate culorile, de la alb la negru sau metalizate, uni sau in combinatii, colorate pe interior sau pe exterior, in efect de fluorescenta sau de lumina.
Ornare: tampografie, sublimare, gravura laser.
Capacitati: de la cescuta de cafea la semi-termosuri de 0,5 litri.
Materiale: portelan, sticla, metal.
Forme: rotunde, ovale, paralelipipedice, set cu forme speciale ca sa se imbuce cate doua pe aceeasi farfurie, inalte, late, drepte, tronconice etc. De asemenea, aceste cani personalizate pot fi ornate cu Mosi, iepurasi, mingi de fotbal etc. in relief. Sunt disponibile chiar si cani pentru desenatori, care au incluse trei creioane. Culmea pasionatilor de calculatoare, exista cani pentru pastrarea bauturilor calde, cu suport conectat la PC prin mufa USB! De asemenea, sunt disponibile cani-termos pentru autoturisme, dar si cani cu lingurita intr-o fanta din maner
Termosensibile: cani colorate care se albesc si dezvaluie un mesaj sau invers - cani albe care se coloreaza si ascund mesajul.
Seturi de cafea sau ceai.

Personalizarea se face pe materialul firmei de inscriptionare din sau pe materialul clientului, in regim normal sau de urgenta.

Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte pentru cani personalizate, conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din .