Cani personalizate

Alege produsul care te intereseaza din cele postate mai jos sau publica o cerere pe site care va ajunge la toti furnizorii de cani personalizate inscrisi pe BursadePrint.com


 • Cana inox cu carabina

  Cana termica din otel inoxidabil cu toarta carabina Capacitate 200 ml. Ideal pentru camping și activitati in aer liber. Interior si exterior din otel inoxidabil. Capacitate: 200 ml Dimensiune: diametru 6.9 x 10.5 x 7.8 cm Personalizarea va recomandam prin tampografie.

  Pret de la: 19.90 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100 bucati)
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
 • Cana cerramica alb 330ml

  Cana ceramica alba 330 ml Personalizare prin: Sublimare Pretul nu include personalizare!

  Pret de la: 9.00 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 36 bucati)
  Koteles Tamas

  Firma: Kot******

  Santion
 • Cana termosensibila

  Cana termosensibila Volum: 325ml Personalizare: Sublimare Pretul nu contine personalizarea pentru ca variaza in functie de marime. Pentru pretul final cu personalizare cere oferta.

  Pret de la: 20.41 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 36 bucati)
  Koteles Tamas

  Firma: Kot******

  Santion
 • Cana cu maner si interior colorata

  Cana ceramica sublimabil 330ml Caniile cu maner si interior colorat este perfect pentru orice tip de marketing cu promotional dar si pentru cadouri corporale de a fideliza angajatii sau clientii. Pretul nu contine personalizare. Pentru pferta finala cere oferta!

  Pret de la: 13.20 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 36 bucati)
  Koteles Tamas

  Firma: Kot******

  Santion
 • Cană de sublimare ceramică Pix 330 ml....

  Cană de sublimare ceramică Pix 330 ml. Această cană ceramică cu design clasic are o acoperire specială pentru sublimare. Cana are interior colorat cu mâner de culoare potrivită. Capacitatea volumului este de 330 ml. Prezentat într-o cutie de carton alb.

  Pret de la: 10.90 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100 bucati)
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
 • O cană ceramică Hearth 400 ml cu capac...

  O cană ceramică Hearth 400 ml cu capac din lemn / coaster. Cană ceramică în stil confortabil, cu un finisaj mat. Capacul din lemn natural funcționează, de asemenea, ca un coaster. Alegeți între metoda de gravare cu laser pentru imprimarea sau tampografie. Capacitatea volumului este de 400 m...mai multe detalii »

  Pret de la: 32.30 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  Haiduc Daniela

  Firma: Art******

  Bucuresti
 • Cana personalizata cu pozele tale

  Cana personalizata cu o imagine care te inspira, cu un citat care te motiveaza, cu imaginea unei persoane dragi, personalizarea canilor nu cunoaste limite! Tehnica: Sublimare! Dimensiune de imprimat: 180x85 mm

  Pret de la: 38 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 1 bucati)
  Moclea Iulian

  Firma: Mag******

  Odobesti
 • Cana din plastic ecologic din fibra de b...

  Cană din plastic ecologic din fibră de bambus, 350 ml. ø79 × 88 mm Cutie din carton, valoare oferta 1,20 lei/ buc +TVA. Personalizam la cerere. Pretul nu include TVA, cutia si serviciile de personalizare.

  Pret de la: 7 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  voicu gabriela

  Firma: Elv******

  PLOIESTI
 • Ulcior de bere sau borcan de bere cerami...

  Borcan de bere ceramică, 700 ml. În cutie cadou. Dimensiuni: ø97 × 133 mm Capacitate: 700 ml. Personalizam la cerere. Pretul nu include TVA si serviciile de personalizare.

  Pret de la: 23 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 25 bucati)
  voicu gabriela

  Firma: Elv******

  PLOIESTI
 • Cana ceramica

  Material: ceramica 200 ML, Cutie carton, valoare oferta 1,20 lei/ buc +TVA Pretul nu include TVA, cutia si serviciile pentru personalizare.

  Pret de la: 8 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 15 bucati)
  voicu gabriela

  Firma: Elv******

  PLOIESTI
 • Cana personalizata

  Cana alba personalizata Personalizare prin sublimare

  Pret de la: 10 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  Doru Jalba

  Firma: JAD******

  Branesti
 • Cană portelan “WRING”

  Design modern, capacitate 350 ml, canelura pentru pliculet de ceai pe maner. Pret informativ pentru 20 buc. fara personalizare – 2,74 euro + TVA/buc. Pret separat cutie individuala din carton – 0,51 euro + TVA / buc. Pentru alte tiraje, personalizari etc. solicitati pret.

  Pret de la: 13.15 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 20 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Cana ceramica „04236”

  Cană de cafea clasică cu o capacitate de 320 ml, diverse culori. La cerere se poate livra in cutie individuala. Pret informativ pentru 25 buc. fara personalizare – 1,89 euro + TVA/buc. Pentru alte tiraje, personalizari etc. solicitati pret.

  Pret de la: 9.00 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 25 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Cappuccino ceasca si farfurie „MO9080...

  Cana conica din portelan pentru cappuccino cu farfurioara. Capacitate cana: 180 ml. Ambalare vrac. Tampografia nu rezista la masina de spalat vase. Transferul ceramic rezista la masina de spalat vase. Pret informativ pentru 100 buc. fara personalizare – 2,52 euro + TVA/buc. Pentru alte tiraje, per...mai multe detalii »

  Pret de la: 12.10 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 100 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Cană ceramică „93990.06”

  Cana ceramica de 350 ml, cu finisaj special pentru personalizare prin sublimare. Livrata in cutie individuala carton. Pret informativ pentru 20 buc. fara personalizare – 2,01 euro + TVA/buc. Pentru alte tiraje, personalizari etc. solicitati pret.

  Pret de la: 9.65 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 20 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Cana ceramica „Mysa”

  Cana ceramică termoizolanta, capacitate 400 ml, are capac ceramic cu protectie silicon. Se potriveste sub majoritatea aparatelor de cafea si este rezistenta în cuptorul cu microunde. Îndepărtati garnitura de silicon de pe capacul ceramic înainte de a o introduce în cuptorul cu microunde. Culoa...mai multe detalii »

  Pret de la: 42.65 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 20 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Ceasca cu farfurie „Malcesine”

  Cană din ceramică cu farfurie, capacitate 300 ml, livrata vrac. Ideala pentru ceai sau cafea. Pret informativ pentru 20 buc. fara personalizare – 2,26 euro + TVA/buc. Pentru alte tiraje, personalizari etc. solicitati pret.

  Pret de la: 10.80 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 20 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Cana pentru sublimare „WOW”

  Cană ceramică de 350 ml, termosensibila, prevăzută cu învelis special pentru personalizare prin sublimare. Exterior negru care in momentul umplerii cu lichid cald se coloreaza cu imaginea personalizarii . Pret informativ pentru 20 buc. fara personalizare – 3,83 euro + TVA/buc. Pentru alte tir...mai multe detalii »

  Pret de la: 18.40 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 20 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Cana portelan „La Mata”

  Coffee 2 go! Capacitate 200 ml, inelul de silicon vă va proteja degetele. Culoare Orange, Pink, Aqua si Lime. Pret informativ pentru 50 buc. fara personalizare – 3,34 euro + TVA/buc. Pentru alte tiraje, personalizari etc. solicitati pret.

  Pret de la: 16.00 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 50 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
 • Cană termica „Green Tea”

  Din otel inoxidabil, dimensiuni ø 7,8 x 31,5 cm. Culoare rosu, albastru sau gri, personalizare recomandata prin gravura. Pret informativ pentru 25 buc. fara personalizare – 3,68 euro + TVA/buc. Pentru alte tiraje, personalizari etc. solicitati pret.

  Pret de la: 17.65 Lei / buc
  (pentru tiraj de: 25 bucati)
  George ADETU

  Firma: A.G******

  Bucuresti
4.79 din 24 voturi
Cani personalizate
Cani personalizate de diverse capacitati, forme si culori, sunt disponibile acum prin ofertele inscrise pe Bursadeprint. Dar de ce sa alegi tocmai acest obiect promotional, si nu un altul? Cana, intr-adevar, poate sa fie un cadou deosebit, pentru ca, dincolo de utilizarea sa zilnica - cafea, ceai, apa, suc etc. - o simpla cana poate capata valente emotionale deosebite. Poti sa o personalizezi cu insemnele firmei si sa o dai unui partener de afaceri - si va fi zilnic legat de tine; la fel, un set de cani pentru toti angajatii, ornate cu insemnele firmei si doua-trei cuvinte personalizate pentru fiecare angajat - pot trezi sentimentul de apartenenta la familia firmei. Poti pune imaginea ta pe cana si o poti darui unei persoane apropiate - iar cel drag iti va zambi de cate ori utilizeaza cana. In sfarsit, o mie de alte legaturi se pot face printr-o simpla cana.

Partenerii bursei de print din au, in materie de cani, pahare, halbe si termosuri, oferte pentru cei mai pretentiosi clienti.

Culori: aceste cani personalizate ceramice pot veni in absolut toate culorile, de la alb la negru sau metalizate, uni sau in combinatii, colorate pe interior sau pe exterior, in efect de fluorescenta sau de lumina.
Ornare: tampografie, sublimare, gravura laser.
Capacitati: de la cescuta de cafea la semi-termosuri de 0,5 litri.
Materiale: portelan, sticla, metal.
Forme: rotunde, ovale, paralelipipedice, set cu forme speciale ca sa se imbuce cate doua pe aceeasi farfurie, inalte, late, drepte, tronconice etc. De asemenea, aceste cani personalizate pot fi ornate cu Mosi, iepurasi, mingi de fotbal etc. in relief. Sunt disponibile chiar si cani pentru desenatori, care au incluse trei creioane. Culmea pasionatilor de calculatoare, exista cani pentru pastrarea bauturilor calde, cu suport conectat la PC prin mufa USB! De asemenea, sunt disponibile cani-termos pentru autoturisme, dar si cani cu lingurita intr-o fanta din maner
Termosensibile: cani colorate care se albesc si dezvaluie un mesaj sau invers - cani albe care se coloreaza si ascund mesajul.
Seturi de cafea sau ceai.

Personalizarea se face pe materialul firmei de inscriptionare din sau pe materialul clientului, in regim normal sau de urgenta.

Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte pentru cani personalizate, conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din .