Etichete

Pe BursadePrint.com sunt inscrise 3.561 de tipografii si firme de promotionale din Romania. Te afli in categoria de Etichete. Aici exista 112 de produse puse in vanzare de 66 de furnizori. Poti sa navighezi prin aceste produse si sa alegi ce iti place sau sa publici o cerere pe site care ajunge la toti cei 66 de furnizori de etichete. Ei iti vor face oferte personalizate conform cu detaliile cererii tale iar tie iti va ramane doar sa selectezi cea mai buna oferta.


 • Producem etichete personalizate

  Tiparim autocolante PVC, stickere publicitare auto&bike, etichete... cu livrare la distanta oriunde in RO & UE. DESIGN - cream machete grafice sau folosim grafica clientului PRINT - orice dimensiune, grafica sau tiraj CUT - decupare dupa contur standard sau orice alt contur dorit LIVRARE - cu...mai multe detalii »

  Pret: 10 Lei
  Arrow

  Firma: Pro******

  Turda
  0784212***
  (vezi telefon)
 • Etichete autocolante semilucioase

  Comercializam o gama foarte variata de etichete autocolante in rola, livrabile din stocul nostru permanent ce cuprinde peste 100 de dimensiuni si peste 10.000.000 etichete in total.

  Pret: de la 0.2 Euro / 1000 etichete
  Baltateanu Alexandru

  Firma: ULT******

  Bucuresti
  0730102***
  (vezi telefon)
 • Etichete in bobina

  Oferim diferite modele de etichete, incepand de la 1x1cm pana la 30x30 cm,orice tip de personalizare. Imaginea de mai sus reprezinta ceea ce facem.

  Pret: 1 euro
  Popa Dragos nicolae

  Firma: Gop******

  Sinaia
  074015***
  (vezi telefon)
 • HOLOGRAME

  HOLOGRAMA -produs pentru autentificare sau personalizare a unui produs dar si folosirea impotriva falsificarii ori contrafacerii produsului respectiv. Intotdeauna clientii, cumparatorii produsului dvs. vor sti care este produsul original.

  Pret: euro
  BRATU cornel

  Firma: SPE******

  bucuresti
  0722 - ***
  (vezi telefon)
 • Etichete de raft (shelflinere)

  Shelflinere

  Pret: La cerere, in functie de cantitate
  Gruber Iacob

  Firma: Gru******

  BUCURESTI
  0736924***
  (vezi telefon)
Practic, aproape orice marfa trebuie sa poarte o eticheta. Gandeste-te la orice magazin iti vine in minte si nu vei gasi nimic la raft care sa nu fie etichetat! De aceea, bursa de print a avut grija sa deschida o sectiune speciala pentru aceste produse cu dublu rol: informativ si de reclama.

 • Suport: PVC, poliamida, poliester, polietilena, hartie, textil - satin, mate sau transparente.

 • Culori: monocromie, policromie.

 • Design: cu macheta clientului sau machetate de catre producator.

 • Forme de prezentare: rotunde, dreptunghiulare sau tăiate după contur, in rola, coala sau individuale. Plane sau volumetrice. Lacuite sau pe material lucios. Flexibile sau rigide. Etichete cu holograma sau cu cod de bare. Etichete tesute - simple, adezive, termoadezive sau taiate la laser; livrate in rola, taiate, taiate si pliate central, taiate si pliate la capete, taiate si indoite tip agatatoare. Etichete sau litere individuale 3D, cu sau fara lentila.

 • Formate: de la A4 la cativa milimetri.

 • Prindere: autocolante - cu adeziv permanent sau nepermanent, fara adeziv (de pus in plic transparent) sau de cusut.

 • Destinatii: absolut orice produs care se vinde la bucata sau la kilogram - mezeluri, vin, lactate, conserve, carne, peste, sucuri, ape, condimente, ulei, detercenti, vopseluri, adezivi, chimicale, patiserie, panificatie, farmaceutice, confectii etc.

 • Rezistente sau nu la intemperii.

 • Altele:
  - husa din plastictransparent pentru etichete de raft.
  - sticker ornamental autocolant pentru perete, in diferite dimensiuni, cu orice imagine posibila. Folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori fara a deteriora aspectul peretilor.
  - marcaje holografice, timbre de securizare, sigilii holografice.Completeaza cererea de oferta aici si vei primi oferte conform specificatiilor tale, de la cei mai buni furnizori din tara.