Termeni si conditiiBursadeprint.com sau Bursa este un site prezent pe internet la adresa www.bursadeprint.com, avand ca scop facilitarea intalnirii cererii cu oferta in domeniul tiparirilor si obiectelor promotionale din Romania.

Proprietarul Bursei este SC Jopa Artizanat SRL, j23/2174/2018 / CUI 39348974, Str. 11, nr 16, Ilfov, 1Decembrie,077005, Rom├ónia, reprezentata de Ionut PArvu, administrator ([email protected])

Membru furnizor al Bursadeprint.com este persoana fizica sau juridica romana care completeaza corect formularul de inscriere pe site si achita unul dintre abonamentele prezente in pagina disponibila dupa autentificarea pe site. Membrii furnziori ai Bursei pot face oferte la cererile postate pe site de catre diverse persoane fizice si juridice (Beneficiari). De asemenea, Membrii furnizori pot vizualiza datele de contact ale Beneficiarilor.

Drepturile si obligatiile membrilor furnizori

Pentru a deveni Membru furnizor, o persoana fizica sau juridica romana trebuie sa completeze formularul de inscriere, sa isi aleaga tipul de abonament si sa achite contravaloarea acestuia. Sumele platite de Membrii furnizori nu sunt returnabile decat in situatia in care site-ul nu este online mai mult de 3 zile consecutive pe perioada platita de Membrul furnizor.
Membrii furnizori ai Bursei au dreptul de a publica produse pe site si de a lua legatura cu Beneficiarii conform cu abonamentul achitat. Membrii furnizori au obligatia de a furniza date complete (titlu, descriere si poze pertinente) pentru produsele publicate pe site. Raspunderea pentru toate datele furnizate Proprietarului Bursei sau pentru informatiile publicate revine in totalitate autorilor lor.

Drepturile si obligatiile Proprietarului Bursei
Proprietarul are dreptul de a incasa abonamentele de la Membrii furnizori.
Proprietarul are dreptul de a suspenda conturile Membrilor care incalca prezentul regulament.

Proprietarul Bursei se obliga sa mentina on-line site-ul pe durata abonamentului cu exceptia intreruperilor neprevazute, de natura tehnica.
Prorpietarul Bursei nu raspunde in nicio imprejurare in raport cu datele sau informatiile publicate de membrii bursei.
Proprietarul Bursei isi rezerva dreptul de a sterge informatiile false sau de slaba calitate publicate de membri, fara atentionare prealabila.

Comunicarea dintre Proprietar si Membrii Bursei se face prin mesaje email, si numai in mod exceptional telefonic. Membrilor Bursei le revine raspunderea mentinerii in functiune a contului de mail declarat in fisa de cont pentru a nu putea invoca in nicio imprejurare neprimirea mesajelor Proprietarului. Limba de comunicare a mesajelor Proprietarului este romana.

Administrarea conturilor. Proprietarul Bursei isi rezerva dreptul de a nu acorda acces sau de a suspenda accesul persoanelor juridice ale caror date de identificare nu corespund cu datele ce se gasesc pe site-ul Ministerului de Finante si/sau persoanelor juridice sau fizice care au efectuat orice fel de tentativa de frauda pe Bursa. Pentru perioada suspendata, proprietarul contului suspendat nu are dreptul la returnarea contravalorii abonamentului deja platit.

Modificarea regulilor de utilizare. Pentru protejarea scopului in care a fost proiectat site-ul: facilitarea intilnirii cererii cu oferta in domeniul tiparirilor si obiectelor promotionale, Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica regulile de utilizare fara a contraveni legilor romanesti in vigoare.

Frauda. Orice actiune intreprinsa de membri pe Bursa care poate constitui o frauda de orice fel este interzisa cu desavarsire si se soldeaza cu suspendarea definitiva a contului de acces al intreprinzatorului.

Termeni si conditii
Reviewed by Admin
Termeni si conditii
aici gasiti detaliile colaborarii cu bursa
Rating: 4.5Tipareste aceasta pagina